Bel (072) 5123712 >>

Juf Atie en Juf Pauline

Hallo,

Wij zijn de kleuters van groep 1/2b. Wat doen we allemaal in deze groep? We praten, spelen, zingen en juf heeft moeilijke en makkelijke werkjes bedacht. Zo hebben we niet alleen plezier maar worden we ook nog eens reuze knap! We werken en spelen in de verschillende hoeken of werkplekken; zoals de bouwhoek, huishoek, lees/schrijf hoek, de rekenhoek, het atelier, puzzeltafel, etc.

We gymmen op maandag en vrijdag met groot en klein materiaal, ook dansen we en doen we spelletjes. Er zijn bij ons op de Regenboog meer kleutergroepen dus hebben we veel vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. We spelen iedere dag lekker samen buiten met een andere groep. Zo leren we elkaar allemaal goed kennen. Af en toe bezoeken we op dinsdagmiddag de bibliotheek en halen we allerlei boeken over het thema, dus onze boekenhoek is altijd goed gevuld. De thema’s zijn bijvoorbeeld: “Wonen en werken op de boerderij ”, Piraten’’, Het circus’’ en nog veel meer…. Dat is leuk, leerzaam en de kinderen kunnen er ook zelf veel voor bedenken en meebrengen van thuis.

Mama’s en papa’s, opa’s en oma’s mogen uit school altijd even komen kijken naar al onze werkjes en mooie hoeken in de klas! Via Klasbord kunnen de ouders onze klas ook online volgen. 

Groetjes uit groep 1/2b

 

 

 

Contact

RK Basisschool De Regenboog
Meidoornlaan 13
1829 EA Alkmaar
Tel: 072-5123712
e-mail: regenboog-m@saks.nl

Aanmelden >>