Bel (072) 5123712 >>

Juf Gertrude en Juf Natascha

 

Juf Gertrude en Juf Natascha

 Welkom op de pagina van groep 8A! Een supergezellige groep van 30 kinderen!

Natuurlijk is groep 8 een extra spannend jaar, het laatste jaartje basisschool. We zijn het jaar al goed begonnen. We zijn namelijk 3 dagen op kamp geweest in Wijk aan Zee. We hebben ontzettend veel lol gehad met elkaar.Het eind van dit schooljaar sluiten we onze basisschoolperiode af met een spetterende musical! Maar groep 8 is echter -net als eerdere groepen- ook gewoon een jaar van keihard werken, om de beste resultaten uit jezelf te halen en met elkaar mooie, leerzame ontdekkingen te doen. Misschien moet je in groep 8 nog wel veel meer op eigen kracht laten zien wat je wil bereiken. 

We hebben dezelfde juffen als vorig jaar in groep 7, namelijk juf Natascha op maandag en dinsdag juf Gertrude op woensdag, donderdag en vrijdag. Donderdag en vrijdag hebben we zelfs twee juffen tegelijk in onze klas, want op deze dagen is Juf Romy er ook. Zij geeft ons ook les, want ze is LIO-stagiaire.

Even wat handige zaken:
Op dinsdag en woensdag hebben we gym. Op dinsdag doen we verschillende spellen en op woensdag gymmen we met toestellen
We krijgen voor aardrijkskunde, topo en geschiedenis soms wat huiswerk om te leren voor de toets. We krijgen altijd 1 week van te voren de samenvatting, zodat we genoeg tijd hebben om ons voor te bereiden op de toets. Om goed op te hoogte te blijven van alle gebeurtenissen in de wereld, kijken we regelmatig het Jeugdjournaal.
Of te wel,… we hebben een druk jaar voor de boeg. Als u vragen heeft mag u gerust een keertje langskomen.  Maar natuurlijk wel na schooltijd, want onder schooltijd zijn we hard aan het werk. :)Volgt u ons al op Klasbord? Hier laten we vaak zien waar we mee bezig zijn in de klas. Zeker doen hoor!

------------------------------------------------------------------------------------

Juf Natascha is aanwezig op maandag en dinsdag

Juf Gertrude is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Juf Gertrude verwacht in februari een tweede kindje en zal na de kerstvakantie met verlof gaan.