Bel (072) 5123712 >>

Meester Francisco en Meester Ivan

Meester Francisco en Meester Ivan

Groep 8 is het laatste jaar van de basisschool en daarvoor geldt: lest, best! Groep 8 is een mooi, bijzonder en leerzaam jaar, dat in het teken staat van goed samenwerken, afscheid nemen en een nieuwe start maken op het voortgezet onderwijs.
In groep 8 starten we vrijwel meteen met het schoolkamp in Wijk aan Zee. Op deze manier leren we elkaar nog beter kennen en leggen we de basis voor een goede samenwerking bij de vele thema's waaraan we werken in onze groep.We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling richting het voortgezet onderwijs in de vorm van lessen over het V.O., ervaringsdeskundige sprekers in de klas, omgang met de agenda, bespreken van de adviezen, en we trainen onze weerbaarheid in verschillende lesvormen.
Het is ook het jaar van afscheid nemen, waar natuurlijk een spetterende afscheidsavond bij hoort in de vorm van een movical of een musical.
Groep 8 is echter -net als eerdere groepen- ook gewoon een jaar van keihard werken, om de beste resultaten uit jezelf te halen en met elkaar mooie, leerzame ontdekkingen te doen. Misschien moet je in groep 8 nog wel veel meer op eigen kracht laten zien wat je wil bereiken.
Kort gezegd: VET DRUK!!!!

Meester Francisco is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

Meester Ivan is aanwezig op woensdag en donderdag.